• Абонаментен план

SMART Call

 

Мобилен план с много минути за разговори и достатъчно мобилен нет на висока скорост. Комбинацията е такава, че напълно да задоволи нуждата ти да говориш повече.
 
На съвсем разумна цена получаваш неограничени минути. Не се чудиш дали да звъннеш на приятелите си в чужбина, защото имаш и минути за международни разговори с Европа, САЩ и Канада. Планът е идеален за твоя смартфон.

 

Търся план с повече нет

  SMART Call S SMART Call M SMART Call L SMART Call XL

Стандартна месечна такса

9.99 лв.
15.99 лв.
19.99 лв.
25.99 лв.

Месечна такса в комбинация

9.99 лв.
13.99 лв.
15.99 лв.
21.99 лв.
Включени минути към всички национални мрежи и към номера от Първа международна група
150
750
1 500

Неограничени

 Мобилен интернет
50MB
100MB
300MB
1 000 MB
Скорост след изчерпване на MB на максимална скорост
64 Kbps
64 Kbps
64 Kbps
64 Kbps
Мобилна телевизия
15 ТВ канала
15 ТВ канала
15 ТВ канала
15 ТВ канала
Цена на минута за разговори към всички мрежи в страната
0.25 лв.
0.21 лв.
0.21 лв.
0.00 лв.
Цена на минута за разговор към Първа международна група
0.36 лв.
0.36 лв.
0.36 лв.
0.36 лв.
Цена на SMS към всички мрежи в страната
0.14 лв.
0.14 лв.
0.14 лв.
0.14 лв.

 

TV Go мобилна телевизия

до 45 ТОП ТВ канала, за да гледаш любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет. 


Виж повече

 

Основни цени на този план с включен ДДС:

SMS към всички мрежи в страната 0.14 лв на съобщение
SMS към международни оператори 0.21 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.60 лв на съобщение
WAP през CSD 0.06 лв на минута
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM 0.49 лв на минута
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв на минута
Разговори към страни от Първа международна група 0.36 лв на минута
Разговори към страни от Втора международна група 0.76 лв на минута
Разговори към страни от Трета международна група 1.26 лв на минута
Видео разговори към всички международни дестинации 1.62 лв на минута
Цена на минута за гласово повикване към номера с формат 0700 за VIVACOM Smart Call S, M, L, XL 0.25лв., 0.21лв., 0.21лв., 0.21лв.
Цени за обаждане/SMS към номера с добавена стойност

   
Информация за цени на международни разговори виж тук
 1. При нова активация е необходимо да се заплати гаранционен депозит на стартов пакет от 15.00 лв. Депозитът се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъкът от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.
 2. Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, универсални номера 0700. Неизползваните минути не се прехвърлят за следващ месец.
 3. Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди.
 4. Трафикът на данни се тарифира на 1 KB.
 5. Неизползваните MB не се прехвърлят за следващ месец
 6. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. За услуги с ограничен обем данни на максимална скорост, след изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 7. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 8. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 9. Индивидуално определената финансова граница на потребление за мобилния тарифен план VIVACOM Smart Call S/M/L/XL е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 10. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS който е по-дълъг от упоменатите символи ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 11. Минималната продължителност на договора е 1 година.

 

Официални правила на оферта за комбиниране на услуги

виж тук оферта със специални условия за хора със зрителни увреждания

Добавете към своя SMART план още MB на максимална скорост:
 

+Traffic 500

 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
 

Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

 1. Допълнителният пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност

Допълнителен пакет +750 национални минути +1 500 национални минути +4 000 национални минути +Неограничени минути
Включени минути към национални мрежи 750 1 500 4 000 неограничени
Месечна такса 2.00 лв. 4.00 лв. 6.00 лв 8.00 лв.

 

Правила и условия "+Национални минути"

 

 1. Допълнителните пакети се предлагат само на абонамент със срок на договор 12 или 24 месеца.
 2. Клиентът заплаща съответната месечна такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет.
 3. С подписването на договора за допълнителен пакет на абонамент, срокът на договора на основната гласова тарифа се удължава до изравняването му с този на допълнителната услуга.
 4. Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди.
 5. Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, международни дестинации, универсални номера 0700 или в роуминг.
 6. Допълнителният пакет може да бъде добавен към тарифни планове VIVACOM Smart Call M и VIVACOM Smart Call L.
 7. В случай, че в рамките на първоначалния срок на договора на допълнителния пакет абонатът премине към основен тарифен план, несъвместим с „+Национални минути”, то договорът за допълнителният пакет се прекратява и за него се дължат съответните неустойки.
 8. За периода от активацията на допълнителния пакет до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от минутите, включени в пакета. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 9. Неизразходваните минути не се прехвърлят за следващия отчетен период.  

 

Правила и условия "+Неограничени минути"

 

 1. Допълнителният пакет "+Неограничени минути" се предлага само на абонамент със срок на договор 12 или 24 месеца.
 2. Клиентът заплаща съответната месечна такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет.
 3. С подписването на договора за допълнителен пакет на абонамент, срокът на договора на основната гласова тарифа се удължава до изравняването му с този на допълнителната услуга.
 4. Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, международни дестинации, универсални номера 0700 или в роуминг.
 5. Допълнителният пакет може да бъде добавен към тарифни планове VIVACOM Smart Call M и VIVACOM Smart Call L. След добавянето му включените минути в тарифния план стават неограничени.
 6. В случай, че в рамките на първоначалния срок на договора на допълнителния пакет абонатът премине към основен тарифен план, несъвместим с „+Неограничени минути”, то договорът за допълнителният пакет се прекратява и за него се дължат съответните неустойки.

SMART добавки за твоя план

Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти