• Мобилен план

Hybrid

#hybrid е само 10 лв.
и може да вземеш 
умен часовник за деца
 
на супер цена 


Тарифен план #hybrid e тук и сега само за 10 лв. кинта на месец. Счупваш се да говориш, скъсваш се от SMS и най-якото - имаш неограничен нет. Вашите няма да те гледат накриво заради голямата сметка, нито пък ще трябва да се стискаш. Лафиш и сърфираш смело. Да, само за 10 кинта! Разходният контрол е трудна работа, но с #hybrid нямаш грижи. Говориш, чатиш, цъкаш в нета без да се ограничаваш. Следващия месец пак започваш с 630 мин. за разговори, 600 SMS-a и отново си денонощно в нета. 

Вземи рингтон

#TAPUFATA

 10 лв. 

Месечна такса
Включени услуги:
Минути в мрежата 600
Минути към други оператори 30
SMS в мрежата 600
Включени данни  Неограничени
Включени MB на максимална скорост 1650
Цени:
Обаждания 0.32 лв. на минута
SMS 0.14 лв.
 
 

Вземи с #Hybrid
Супер смарт часовник
за супер деца

 

NINO KidsWatch S2

 

KidsWatch S2 е часовник, който служи и като телефон и локатор за деца, създаден с мисъл за родителите - той ти дава спокойствието, от което се нуждаеш, като същевременно осигурява на децата свободата да бъдат деца. Часовникът поддържа семействата свързани по начин, желан от тях, без необходимостта да купуваш смартфон за много малко дете.

Цена:
099лв./мес. c #Hybrid


виж повече

 
 
  
 
 
 

Виж други мобилни планове

#THE MAKING#GIFLAB

 • споко, пич
 • я върни малко, че не разбрах
 • не знам, бе човек
 • плашиш ме
 • мерси, мерси
 • к'во?
 • йо!
 • да, точно ти
 • споко, пич
 • я върни малко, че не разбрах
 • не знам, бе човек
 • плашиш ме
 • мерси, мерси
 • к'во?
 • йо!
 • да, точно ти
#download
X

Основни цени на този план с включен ДДС:

Месечна такса 10 лв.
Включени минути в мрежата на VIVACOM 600
Включени минути към други оператор 30
Включени SMS в мрежата на VIVACOM 600
Включени данни Неограничени
Включени MB на максимална скорост 1650
Разговори към всички национални мрежи 0.32 лв. на минута
SMS към всички мрежи в страната 0.14 лв на съобщение
SMS към международни оператори 0.21 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.60 лв на съобщение
GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.80 лв на MB
WAP през CSD 0.06 лв на минута
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM 0.49 лв на минута
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв на минута
Разговори към страни от Първа международна група 0.36 лв на минута
Разговори към страни от Втора международна група 0.76 лв на минута
Разговори към страни от Трета международна група 1.26 лв на минута
Видео разговори към всички международни дестинации 1.62 лв на минута
Цена на минута за гласово повикване към номера с формат 0700 0.32 лв на минута
Цени за обаждане/SMS към номера с добавена стойност
   
Информация за цени на международни разговори виж тук

 1. При нова активация е необходимо да се заплати съответната цена на стартов пакет от 15.00 лв. с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъкът от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.
 2. Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди. Трафикът на мобилен интернет се тарифира на сесии от по 1 KB.
 3. Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, международни дестинации, универсални номера 0700. Неизползваните минути не се прехвърлят за следващ месец.
 4. Скоростта след изчерпване на включените МВ на максимална скорост е 64 Kbps.
 5. За използване на услуги извън включените и/или след изчерпването им е необходимо презареждане на ваучер. В случай, че няма презареждане на баланс, изходящо повикване/SMS не е възможно.Презареждането става по стандартните за предплатената услуга начини. Натрупаният от презареждания баланс се изразходва по цените на съответните услуги. Неизползван натрупан баланс се прехвърля за следващ месец.
 6. Цените за входящ и изходящ роуминг са по тарифата за предплатена услуга.
 7. Тарифата се предлага на клиенти от 14 до 25 години, с 1-годишен или 2-годишен договор.
 8. В случай на промяна на тарифния план, неизразходваните услуги от стария не се прехвърлят. Ако промяната на тарифния план е по време на започнал отчетен период, включените услуги в стария и новия тарифен план се предоставят пропорционално, спрямо дните, в които е използван всеки един от тях. Потреблението осъществено в деня на заявяване на промяната, ще се таксува според стария тарифен план, а ако не са изразходени предоставените включени услуги по него, потреблението ще черпи от оставащите включени услуги.
 9. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 10. Клиентите, които използват VIVACOM Hybrid и желаят да заявят Детайлизирана справка за минал период, могат да го направят, като заплатят еднократна цена от 12.00лв с ДДС.
  • Услугата се активира еднократно и е валидна само за 1 отчетен период на клиента;
  • Ако клиент желае всеки месец да получава Детайлизирана сметка, трябва да заявява активация на услугата всеки месец след излизане на месечна сметка и всеки месец ще заплаща 12.00лв. с ДДС;
  • Таксата от 12.00лв. ще се начисли към следващата месечна сметка на клиента;
  • Услугата се заявява в магазин на VIVACOM или чрез Обслужване на клиенти 121/123.
 11. Алтернативните фиксирани оператори със свързаност с мобилната мрежа на VIVACOM са: Ай Ти Ди Нетуърк, Близу Медиа енд Броудбенд, Булсатком, Варна Нет, Вестител БГ, Ви Мобайл, Голд Телеком, Еском, Източна телекомуникационна компания, Интеруут България, Кабел Сат  Запад, Премиум Нет Интернешънъл, Мобилтел (фикс), Нет1, Нет Кънект Интернет, Нет Ис Сат, Нетуъркс-България, Нетфинити, Новател, Телекабел,  Телеком 1, Телекоминикационна компания Варна, Теленор България (фикс).
 12. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. След изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 13. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 14. Минималната продължителност на договора е 1 годинa.

  Добавете към своя i-Traffic план още MB на максимална скорост:
   

  +Traffic 500

   

  Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
   

  Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

   

  1. Допълнителният пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
  2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
  3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
  4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
  5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
  6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
  7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
  8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
  9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност
  Каталог
  • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
  • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
  • Изпратете е-mail
  • Магазини
  към контакти