смартфони за ученици

Samsung Galaxy A6+

Толкова е лесно

 

Galaxy A6+ разполага с различни режими на камерата, стикери и творчески филтри за истински живи снимки, лесна организация на изображения и видеоклипове по теми. Телефонаът се отключва незабавно, просто като се държи към лицето. Технологията за разпознаване на лица осигурява мобилен достъп само за теб, за да се гарантира, че личните ти данни няма да попаднат в неподходящи ръце. 

 

 

 купи тук

 

Samsung Galaxy A6+

Samsung Galaxy J6

Лек и компактен

 

Galaxy J серията притежава 5.6“ Premium Super AMOLED дисплей с HD+ резолюция и съотношение 18.5:9. Основната камера е 13MP с автофокус, a селфи камерата е 8MP със светкавица и са с апертура F1.9. Samsung Galaxy J6 има 32 GB вградена памет, 3 GB оперативна памет и microSD слот до 256 GB, осем ядрен процесор на 1.6 GHz. Разполага със слот за две СИМ карти.

 

 

 купи тук

 

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6

Винаги на разположение

 

Винаги е на разположение, когато се нуждаеш от него. Винаги в крак с технологиите чрез важните актуализации. Galaxy A6 разполага с Always on Display (Винаги на дисплея), което позволява да прегледаш за миг важна информация, като дата, час и входящо известяване. Приложението App Pair, пък ти позволява да следиш и управляваш едновременно две приложения за по-плавно преживяване. Стартирай две приложения едновременно, като видео и Messenger, и ги разглеждай едно до друго.

 

 

 купи тук

 


 

Цената на устройствата важи при сключване на нов срочен дог. или преподписване на текущ срочен дог. от лоялни клиенти с дог. от поне 9 мес., за нов срок от 24 мес. с план Smart L+. Цена на Samsung Galaxy A6: 24мес.x 15.58 лв.= 373.92 лв.; Samsung Galaxy A6+: 24мес.x 17.98 лв.= 431.52лв.; Samsung Galaxy J6: 24мес.x 13.98 лв.= 335.52 лв. ГПР 8%, лихвеният % е фиксиран. Офертата е валидна до 30.09.2018 или до изчерпване на наличностите. Частни и бизнес абонати, които скл. нов или преподпишат съществуващ дог. за самостоятелна услуга или услуга по оферта „Комбинирай и спести“ за нов срок от 24 мес. за план Smart L+, ще получат промоц. месечна такса 26.99 лв. с ДДС и промоционално включени допълнителни 4000 MB на макс. скорост за целия срок на договора.

 

 

 

Каталог
към контакти