Мобилен Интернет

Мобилен Интернет

Когато сте в движение и имате нужда от постоянна интернет връзка!

   проверявайте пощата си в движениe

  търсете необходимата Ви информация в интернет докато пътувате


3g

Мобилният интернет Ви дава лесен и удобен достъп до информация и услуги в интернет, чрез използване на Вашия мобилен телефонили лаптоп, където и да се намирате!


Благодарение на най-добрата 3G мрежа е възможен бърз достъп до онлайн игри, TV и видео стрийминг и др. За да можете да ползвате услугата в 3G мрежата на VIVACOM, е необходимо да разполагате с 3G телефон или с 3G устройство за пренос на данни (PCMCIA Data Card или USB Modem).


phoneДостъп до интернет през Вашия мобилен телефон
За да можете да ползвате интернет на мобилния си телефон, е необходимо телефонът Ви да е настроен за пренос на данни през точка за достъп Internet.
Проверете как да конфигурирате настройките на Вашия телефон правилно ТУК.

 

 Важно: За да избегнете неочаквано високи сметки при използване на мобилен Интернет в Роуминг, моля да проверите в меню настройки на вашия мобилен телефон дали тази опция е изключена и ако искате да я включите ви съветваме да се възползвате от нашите пакети с данни за използване в роуминг!

 

laptop and phoneАктивен достъп до интернет през мобилния телефон - +Datadata
Ако имате нужда да ползвате по-активно мобилен интернет с вашия нов смартфон, за да сте на линия в социалните мрежи, докато пътувате в командировка или просто сте на почивка, активирайте някой от +DATA  пакетите за мобилен неограничен интернет с цени от 4,83 лв и включени до 1500 MB на пълна скорост.

Можете да добавите мобилен интернет към Вашия текущ мобилен план на телефон 121 за срок, който Ви е необходим - без срочен договор.
Ако планирате пътуване в чужбина, но желаете да браузвате през телефона дори тогава, вижте нашите предложения с допълнителните пакети +Roaming Data&SMS и +Balkan Roaming data!
*услугата се предлага само на клиенти с мобилен абонаментен план към VIVACOM

Вижте подробна информация за пакетите тук.

 

laptopПостоянен достъп и висока скорост до интернет през компютъра  - Traffic Unlimited
Желаете винаги да разполагате с високоскоростен достъп до интернет, докато сте в движение? Възползвайте се от тарифна линия VIVACOM Traffic Unlimited!

Срещу изгоден месечен абонамент Вие получавате бърз и качествен достъп до интернет в най-добрата 3G мрежа и неограничено сърфиране*.
*Максимална скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps;
Максимална скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps.
*Скоростта на 21 Мbps е достижима за тарифни планове Traffic Unlimited M, L и XL при използване на съвместим 3G USB модем.

Вижте подробна информация за пакетите тук.


Освен като свържете Вашия компютър с мобилния си телефон, можете да ползвате услугата Traffic Unlimited и с устройства за мобилен интернет като 3G USB модем.

                                   
       Huawei E173          Alcatel X220L          Huawei E3131          Huawei E353

*Всички посочени цени са без включен ДДС.