• Мобилен интернет

i-Traffic

Повече мегабайти 

 

С абонаментните планове i-Traffic разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на 4G мрежата е възможен бърз достъп до вашия имейл, сайтове, новини, онлайн платформи, социални мрежи, приложения и всичко, което да правите онлайн. С плановете i-Traffic получавате SIM карта за трафик на данни и изпращане на SMS, без възможност за провеждане на разговори. Получавате безплатен достъп до 60+ ТВ канала с TV GO.

В случай, че желаете да ползвате тарифен план за данни и SMS за организиране на специфични М2М решения, можете да се свържете с нашите консултанти на 121.

 
i-Traffic идва при вас с 4G устройство или MiFi модем за пренос на данни на изгодна цена.

 

 

Цена на месецMобилен интернет в БГ и ЕС на максимална скоростМобилен интернет в БГ / ЕСВключени екстри в плана 
S+
9.99

1 000 MB

Неограничен / -

30+ канала

 

15 GB

M+
14.16

3 000 MB

Неограничен / 3 250 MB

30+ канала

 

15 GB

L+
17.49

6 000 MB

Неограничен / 4 000 MB

30+ канала

 

128 GB

XL+
22.49

15 000 MB

Неограничен / 5 150 MB

50+ канала

128 GB

XXL+
33.33

30 000 MB

Неограничен / 7 650 MB

50+ канала

128 GB

 
  

  i-Traffic S+ i-Traffic M+ i-Traffic L+ i-Traffic XL+ i-Traffic XXL+
Стандартна месечна такса
9.99 лв./мес.
14.16 лв./мес.
17.49 лв./мес.
22.49 лв./мес.
33.33 лв./мес.
Mобилен интернет в БГ и ЕС на максимална скорост

1 000 MB 

3 000 MB 

6 000 MB

 

15 000 MB

30 000 MB

Мобилен интернет в БГ / ЕС
-
Неограничен / 3 250 MB
Неограничен / 4 000 MB
Неограничен / 5 150 MB
Неограничен / 7 650 MB
Мобилна телевизия
30+ канала
30+ канала
30+ канала
50+ канала
50+ канала
Основни цени за този план без включен ДДС:
SMS към всички мрежи в страната и в Роуминг в ЕС
0.15 лв. на съобщение

 

  

 

Получавате към своя i-Traffic план 4G устройство на изгодна цена:

 

Mi-Fi или 4G USB модем

При сключване на договор за плановете i-Traffic получавате на изгодна цена 4G USB модем или безжичен MiFi модем за пренос на данни.

Виж повече за VIVACOM 4G Mi-Fi модем 

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА LTE USB STICK HUAWEI E3372H

 

 

Добавете към своя i-Traffic план още MB на максимална скорост в България и Европейския съюз:
 

Допълнителен пакет Пакет 500 MB Пакет 1 000 MB Пакет 5 000 MB Пакет 10 000 MB
Месечна такса, цена в лева с ДДС на пакет без абонамент 3.33 лв.
5.00 лв.
8.33 лв.
12.50 лв.
Включени MB на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС 500 1 000 5 000 10 000
Включени MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС 800 1 150 1 950 2 900

 

Правила и условия

 1. Таксуването е на 1 KB. Неизразходваните MB не се прехвърлят за следващия месец.
 2. Включените MB в тарифата се ползват с предимство пред включените MB в допълнителния пакет. Включените МВ в допълнителния пакет важат само в мобилната мрежа на VIVACOM и в роуминг в Европейски съюз.
 3. Допълнителен пакет може да бъде добавен към планове от тарифни линии VIVACOM Business Smart, VIVACOM Smart, VIVACOM Smart PRO, VIVACOM i-Traffic, MegaBiz.
 4. Месечния абонамент за допълнителния пакет се начислява, спрямо датата на активация на пакета. При деактивиране на пакета, клиентът заплаща цялата месечна такса за текущия период. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 5. Месечната такса за допълнителен пакет се начислява в началото на отчетния период. При деактивиране на пакет без абонамент клиентът заплаща цялата месечна такса за текущия отчетен период.
 6. При деактивиране на допълнителен пакет, предплатена месечна такса за него не се възстановява.
 7. След изчерпване на MB на максимална скорост в допълнителния пакет, скоростта се ограничава до 64 Kbps.
 8. Включените MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС са определени в съответствие с Политиката за справедливо ползване и са в обем не по-малък от двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за настоящия допълнителен пакет на регулираната максимална цена за роуминг на едро. В случай, че при ползване на настоящия допълнителен пакет бъдат нарушени правилата на Политиката за справедливо ползване, мобилните данни в роуминг ще се таксуват по 0.00875 лв./MB без ДДС.

 

 1. Тарифите са за данни без възможност за гласови услуги.
 2. Трафик на данни се тарифира на 1 KB.
 3. След изчерпване на включените MB на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps за всички планове.
 4. Включените MB на максимална скорост сa валидни в България и в роуминг в ЕС. Тарифен план i-Traffic S+, няма възможност за активиране на услугата роуминг.
 5. Цена на един SMS към национални мрежи и в роуминг в ЕС – 0.15 лв. без ДДС.
 6. Неизразходваните включени МВ на максимална скорост не се прехвърлят за следващ месец.
 7. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 8. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS който е по-дълъг от упоменатите символи ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 9. Минималната продължителност на договора е 1 година.
 10. За достъп до мобилен интернет се предлагат само краен набор от динамично-разпределяни IP адреси.
 11. Първоначално определената финансова граница на потребление за VIVACOM i-Traffic S+/M+/L+/XL+/XXL+ е 30 лв. без ДДС. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 12. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. За услуги с ограничен обем данни на максимална скорост, след изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 13. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 14. Включените MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС са определени в съответствие с Политиката за справедливо ползване и са в обем не по-малък от двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) на регулираната максимална цена за роуминг на едро
 15. Включен пакет TV GO 4Free с 30+ канала.
 16. Тарифни планове i-Traffic+ позволяват преференциално и последователно ползване на до 3 пакета по 500 МВ на максимална скорост в рамките на всеки месечен период на фактуриране на единична цена за всеки пакет от 0,83 лв. без ДДС. След изчерпване на включените в тарифния план MB на максимална скорост всеки от 3-те пакета ще се активира последователно и след изчерпване на предходния пакет в рамките на един месечен период на фактуриране, като абонатът има право предварително да откаже активирането им. За тази цел преди изразходване на включеният в тарифния план обем МВ на максимална скорост, ще бъде получено уведомително кратко текстово съобщение (SMS) за предстоящо активиране на допълнителния пакет, какъв обем МВ на висока скорост остават за ползване и условията за предварителен отказ от активиране. Предварителният отказ се извършва чрез SMS-отговор на кратък номер 1875 с текст STOP в рамките на съответния месечен период на фактуриране или след получаване на уведомителен SMS преди активирането на (а) първият допълнителен пакет, като в този случай отказът важи за възможността за ползване на 3-те допълнителни пакета, (б) вторият допълнителен пакет, като в този случай отказът важи за възможността за ползване на втория и третия допълнителни пакета и (в) третият допълнителен пакет, като в този случай отказът е само по отношение на възможността за ползване на последни. Включените MB на максимална скорост в тарифния план са валидни в България и в роуминг в ЕС. Всеки един от допълнителните пакети се предоставя на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС. След изчерпване на предоставените на максимална скорост MB по тарифен план и съответно ползвани допълнителни пакети скоростта се ограничава до 64 Kbps в България и в ЕС.


  

ПРОМОЦИЯ "VIVACOM TV GO START ПРОМОЦИЯ СЪС 100% ОТСТЪПКА"

Промоционалната месечна такса със 100% отстъпка е валидна за пакет TV GO Start при сключване на нов договор или преподписване на съществуващ договор до чието изтичане остават не повече от 3 месеца за нови 24 месеца на тарифни планове SMART XL/XL+/U, i-Traffic XL+/XXL+ за целия срок на договора. След изтичане на промоционалния период се заплаща стандартна месечна абонаментна цена за TV GO Start. Промоцията е валидна до 30.06.2019 г.  

  

Официални правила на VIVACOM TV GO START промоция със 100% отстъпка

  

  

Каталог
към контакти